Digital signage display with Christmas content

4 juliga förslag på innehåll till dina digitala skärmar

Julveckan är här och det är hög tid att pynta era digitala skärmar. Nu har du möjlighet att kommunicera ett sista budskap innan nya året gör entré och möjligheterna är nästintill oändliga. Här kommer därför några idéer på användbart innehåll till era digitala skärmar.

1. Lägg in en julhälsning i den befintliga bokningen

Det finns många sätt att hälsa sina arbetskamrater, kunder eller besökare en god jul och ett gott nytt år. Innan du bestämmer vilket budskap och form som hälsningen ska ha så är det bra om du bestämmer dig för hur du ska visa detta på skärmen. Utgå gärna ifrån det befintliga arbetsflödet du har för dina digitala skärmar och arbeta utifrån dem. Lägg hälsningen i en Powerpoint om det är så du vanligtvis bokar ut innehåll, eller så kan du skapa ny eller redigera befintlig mall i Smartsign Display Manager som du dedikerat för julhälsningen. Kom ihåg att hälsningen ska hålla ihop med ert varumärke, så gå inte loss fullkomligt på typsnitt och klarröda färger, utan få det att stämma överens med er egen look, men lägg gärna in något som inger julkänsla (kanske en julig gif-fil?).
Digital signage display with Christmas content

2. Informera kring ledigheter

Under julhögtiden är det många som plockar ut ledighet och då är det extra viktigt att vara tydlig med vem som är på plats och vem som ansvara om ordinarie arbetslag inte är på plats. Att på de digitala skärmarna visa upp schemat skapar tydlighet och blir en trygghet för alla som är på plats. Några sätt att visa arbetsschema på är genom att till exempel boka ut en Powerpoint, bildfil, PDF eller via en mall i Smartsign Display Manager.

3. Lyft era julerbjudanden

Använd skärmarnas dynamiska förmåga och boka snabbt ut julens erbjudanden. Detta är perfekt för tex restauranger som har särskilda menyer under julen, men även för butiker som aktuella kampanjer under julen. Skärmarna ger dig möjlighet att agera snabbt och att schemalägga innehållet så att de visas i rätt tid.

4. En värmande brasa i kyliga tider

Årets mysigaste högtid är ändå julen, och vad passar då bättre än att tända en digital brasa på skärmarna? Fenomenet startade redan 1966 i New York, då tv-programmet The Yule Log natten mellan julafton och juldagen sände en fyra timmar lång brasvideo med syfte att ge lägenheter utan öppen spis möjlighet att få besök av jultomten. En brasvideo kan du enkelt ladda upp själv i ditt mediabibliotek för att sen boka ut på skärmarna, eller så bokar du ut en länk via exempelvis YouTube.
Digital fireplace on digital signage

Bonus: Använd kraften i schemaläggningen

I dessa tider går meddelanden och hälsningar snabbt ur tiden, och kanske står du som är ansvarig för skärmarnas innehåll ute i vinternatten och skålar in det nya året just när skärmarna behöver byta budskap. Se då till att förbereda skärmarnas innehåll och boka sedan ut dessa på rätt datum och tider innan du går på ledighet, så kan du med lättat hjärta njuta av de sprakande fyrverkerierna i vetskap om att kollegorna som har nyårsskiftet får rätt budskap på skärmarna. Och kanske till och med en liten nyårshälsning?

Vi önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!

Dela
Facebook
Twitter
LinkedIn

Senaste nyheterna från Smartsign

Skrolla till toppen

Kontakt os så kan vi komme i gang med Smartsign Display Manager

Morten Prang
International Sales Director

Denmark, Iceland, Faroe Islands, Germany, France, Netherlands, Austria

Eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Kontakt meg for å komme i gang med Smartsign.

Espen Gill Latham, Smartsign's Sales Manager, Norway

Espen Gill Latham

Sales Manager Norway

Eller fyll ut skjemaet, og vi kontakter deg.

Ota meihin yhteyttä aloittaaksesi Smartsign Display Manager

Antti Ilvonen

Pre-Sales Engineer Finland and Baltic states

Adress Suomi

Tai täytä lomake, otamme yhteyttä.

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Screensharing-web

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.

Den här webbplatsen använder cookies för att skapa en bra upplevelse för dig som användare.