Utbildningar

Kostnadsfria utbildningswebinar.

Vår support håller regelbundet utbildningar online för våra kunder, partners, återförsäljare och distributörer.

Kontakta oss via support@smartsign.se för att boka en plats på kommande webinar. Vår support återkommer till dig med förslag på datum och tid.

Days

Onsdagar

Tyska
Publisher: 08.30 – 09.10 CET Admin: 09.30 – 10.30 CET

Torsdagar

Engelska
Publisher: 08.30 – 09.10 CET Admin: 09.30 – 10.30 CET

Fredagar

Svenska
Publisher: 08.30 – 09.10 CET Admin: 09.30 – 10.30 CET

Vid efterfrågan

Version 9 på engelska
Publisher och admin: 09.30 – 10.30 CET på onsdagar

FÖR REDAKTÖRER

Publisher-utbildningen

• Genomgång av bokningsförfarandet: Välja skärmar, innehåll, bokningar, sortering mm.
  • Mediabibliotek: Delningsbart innehåll och hur man använder detta.
  • Prioritering: Använda prioriteringar för att nå olika mottagargrupper vid olika tillfällen.
  • Dra och släpp: Dra filer från olika mappar och släpp dessa direkt i kalendern.

FÖR ADMINISTRATÖRER

Admin-utbildningen

• Allmän genomgång: Systemet, terminologi mm.
  • Skärmlayouter och lager: Skapa skärmlayouter och dela upp skärmen i olika innehållsytor.
  • Användarprofiler och gruppbehörighet: Rikta information till olika användargrupper.
  • Triggers: Triggers används för att aktivera gömt innehåll baserat på olika händelser.
  • Synkronisering av filer och mappar: Länka  filer och hela mappar med innehåll till Smartsign.

Självstudier.

Instruktionsfilmer

Lär dig i din egen takt med tydliga filmer som visar steg för steg.

SE VÅRA INSTRUKTIONSFILMER »

Publisher-utbildningen

Vår populäraste utbildning finns inspelad för dig som vill se den i din egen takt.

TILL PUBLISHER-FILMERNA »

Manualer

Vi har samlat all teknisk information kring våra produkter på ett och samma ställe.

TILL SMARTSIGN DOCS »

KOM IGÅNG MED SMARTSIGN

Boka en Smartsign-utbildning anpassad för dig och ditt team.

Med en skräddarsydd utbildning i Smartsign behöver ni bara fokusera på de funktioner och delar som rör er verksamhet.

Lämna en förfrågan i formuläret så återkommer vi med pris och förslag på upplägg kring ert utbildningstillfälle.

Skrolla till toppen

Kontakt os så kan vi komme i gang med Smartsign Display Manager

Morten Prang
International Sales Director

Denmark, Iceland, Faroe Islands, Germany, France, Netherlands, Austria

Eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Kontakt meg for å komme i gang med Smartsign.

Espen Gill Latham, Smartsign's Sales Manager, Norway

Espen Gill Latham

Sales Manager Norway

Eller fyll ut skjemaet, og vi kontakter deg.

Ota meihin yhteyttä aloittaaksesi Smartsign Display Manager

Antti Ilvonen

Pre-Sales Engineer Finland and Baltic states

Adress Suomi

Tai täytä lomake, otamme yhteyttä.

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Screensharing-web

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.

Den här webbplatsen använder cookies för att skapa en bra upplevelse för dig som användare.