Stark tillväxt för Smartsign – förstärker med ny COO

Smartsign fortsätter sin positiva utveckling och ökade sin omsättning med 15 procent andra kvartalet i år jämfört med samma period förra året. Under första halvåret 2017 ökade Smartsign sin försäljning med 23 procent.

– Det här är fantastiskt bra och klart bättre än den övriga marknaden, säger vd Martin Romanowski. Vår tillväxt är organisk, det vill säga vi ökar av egen kraft och inte genom uppköp av andra företag. Vi ökar försäljningen på alla våra marknader i Norden, Europa, Australien och i Arabländerna.

Smartsigns mål är att hålla positionen på marknaden och att tillväxten fortsätter hela året. Den positiva utvecklingen gäller både retail/butiker och interninfo för skolor och företag.

Smartsign är en av de världsledande tillverkarna av mjukvara för digital signage, vilken gör det möjligt att publicera i princip vilken information och vilket innehåll som helst på alla typer av skärmar liksom mobila enheter som smartphones och tablets.

– Den positiva utvecklingen för Smartsign gör att vi förstärker vår administration med Maria Dahlström som COO, Chief Operation Officer, för att kunna möta den ökade efterfrågan och tillväxten, säger Martin Romanowski som nu ska fokusera på strategi- och tillväxtfrågor.

– Det är fantastiskt kul att vi ökar både när det gäller mjukvara och tjänster. Därför satsar vi på kvalitet och på att förstärka bakom säljteamet, med Maria som blir ett viktigt steg i vår utveckling.

Maria Dahlström är expert på snabbväxande företag och har arbetat under många år i egna bolag och som partner i andra bolag.

– Smartsign är ett spännande globalt företag i stark tillväxt och med enorma möjligheter. En av mina viktiga uppgifter är att stötta säljteamet och se till att det operativa genomförandet sker på bästa möjliga sätt för våra kunder, säger Maria Dahlström

Dela
Facebook
Twitter
LinkedIn

Senaste nyheterna från Smartsign

Skrolla till toppen

Kontakt os så kan vi komme i gang med Smartsign Display Manager

Morten Prang
International Sales Director

Denmark, Iceland, Faroe Islands, Germany, France, Netherlands, Austria

Eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Kontakt meg for å komme i gang med Smartsign.

Espen Gill Latham, Smartsign's Sales Manager, Norway

Espen Gill Latham

Sales Manager Norway

Eller fyll ut skjemaet, og vi kontakter deg.

Ota meihin yhteyttä aloittaaksesi Smartsign Display Manager

Antti Ilvonen

Pre-Sales Engineer Finland and Baltic states

Adress Suomi

Tai täytä lomake, otamme yhteyttä.

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Screensharing-web

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.

Den här webbplatsen använder cookies för att skapa en bra upplevelse för dig som användare.