Peab når sina yrkesarbetare – digitalt och direkt

– Vi jobbar mycket med tillfälliga arbetsplatser i olika projekt, vilket betyder att våra yrkesarbetare inte alltid har samma platschef. Därför spelar skärmarna en viktig roll. De avlastar cheferna, som fått en till kanal att nå ut genom, säger Carina Nilsson, projektledare för informationsskärmarna på Peabs kommunikationsavdelning.

Peabs yrkesarbetare har inte alltid tillgång till någon dator på jobbet och loggar sällan in för att titta på informationen som finns på vårt intranät.

– Vi vill att det ska vara lätt att informera, därför har vi börjat sätta upp skärmar ute på våra projekt. Sedan har vi många skärmar på kontoren också.

Från papperstidning till livepublicering

Innan skärmarna hade Peab en personaltidning som är nedlagd sedan sex år tillbaka.

– Nu kör vi ju live – vi kan publicera direkt och i flera nivåer, olika affärsområden kan styra till bara de sina. Det ska vara lätt att nå fram och det är toppen att kunna styra meddelanden till rätt mottagare som grupperas på olika sätt beroende på informationen – ibland geografiskt och ibland beroende på organisatorisk tillhörighet.

Informationen kommer idag från två nivåer – Carina Nilsson står för den centrala koncerninformationen och sedan sköter lokala redaktörer sina egna skärmar.

– Alla skärmar har en egen redaktör, som ju har bäst koll på den lokala informationen. Och frågar man hantverkarna så är det den lokala infon som är viktigast. Det är väldigt enkelt att publicera och vi har även gjort en egen e-utbildning så det blir exakt som vi vill, med egna mallar som vi fyller i, säger Carina.

Skärmarnas viktiga innehåll

På skärmarna visas Peabs pressmeddelanden, rapporter från de fyra affärsområdena, vilka förmåner man har som anställd och så vidare. Här visas även nyheter och externa kampanjer så att alla anställda är medvetna om dem.

– En annan viktig punkt för oss är att berätta hur man ska göra för att anmäla eventuella olyckor och tillbud – med skärmarna blir det lätt att ta till sig den informationen, avslutar Carina Nilsson.

Digital signage passar även

Internkommunikation

Skapa engagemang och lönsamhet

Skola & universitet

Var där eleverna är

Sjukhus

Ge möjligheten att tänka på annat

Hotell

Underlätta och förstärk upplevelsen

Restauranger

Frestande levande menyer

Butik & köpcentra

Hjälp kunderna shoppa

Vill du veta hur digital signage kan hjälpa er verksamhet?

Vi går igenom steg för steg hur vårt verktyg kan lösa era kommunikationsbehov. 

Boka en demo så kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar därefter en online-demo. Detta sker oftast inom en arbetsdag.

Skrolla till toppen

Kontakt os så kan vi komme i gang med Smartsign Display Manager

Morten Prang
International Sales Director

Denmark, Iceland, Faroe Islands, Germany, France, Netherlands, Austria

Eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Kontakt meg for å komme i gang med Smartsign.

Espen Gill Latham, Smartsign's Sales Manager, Norway

Espen Gill Latham

Sales Manager Norway

Eller fyll ut skjemaet, og vi kontakter deg.

Ota meihin yhteyttä aloittaaksesi Smartsign Display Manager

Antti Ilvonen

Pre-Sales Engineer Finland and Baltic states

Adress Suomi

Tai täytä lomake, otamme yhteyttä.

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Screensharing-web

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.

Den här webbplatsen använder cookies för att skapa en bra upplevelse för dig som användare.