Skärmar som reklampelare och extra säljare

På Folkpool sköts all affischering digitalt på skärmar i butikerna. Ingen kund ska behöva stå och vänta på en säljare och ha tråkigt i butiken – på skärmarna visas utbud, inspiration och viktig information om pool och spabad.

I Folkpools butiker visas aktuella kampanjer digitalt på butiksskärmar. På så sätt kan kunderna ta del av utbud, erbjudanden, inspiration och viktig information om pool och spabad medan de väntar på ledig säljare.

– Tidigare skrev våra butiker ut affischer med nya kampanjer, vilket betydde att de använde skrivaren flitigt. Digital visning var något som låg i tiden och en bra lösning på sikt för Folkpools butiker. Istället för att behöva beställa nytt papper och nya färgpatroner ofta tog vi fram en digital lösning med skärmar och kopplad licens. På så sätt skulle vi spara både tid och pengar på att styra allt centralt, säger Jubed Jalil på Folkpool.

Alla butiker har skaffat skärmar och licenser och allt sköts av två personer på Folkpools huvudkontor. Butikerna behöver inte tänka på att sätta på och stänga av sina skärmar. Kampanjerna schemaläggs med datum och tid och byts ut för samtliga skärmar som är anslutna via Smartsign.

– Att köpa pool eller spabad är inga spontanaffärer som görs i en handvändning. När kunder besöker en butik för att titta på spabad eller poolalternativ och få information inför ett köp, är skärmarna en bra inspirationskälla. De kan ge svar på många frågor redan innan kunden kommer till en säljare. Våra säljare är jättenöjda med skärmarna, eftersom de avlastar och förhöjer kundernas upplevelse. De är också utmärkta som inspirerande reklampelare, och gör att vi kan visa upp ännu mer än vad vi har plats för i våra butiker, berättar Jubed Jalil.

Digital signage passar även

Internkommunikation

Skapa engagemang och lönsamhet

Skola & universitet

Var där eleverna är

Sjukhus

Ge möjligheten att tänka på annat

Hotell

Underlätta och förstärk upplevelsen

Restauranger

Frestande levande menyer

Butik & köpcentra

Hjälp kunderna shoppa

Vill du veta hur digital signage kan hjälpa er verksamhet?

Vi går igenom steg för steg hur vårt verktyg kan lösa era kommunikationsbehov. 

Boka en demo så kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar därefter en online-demo. Detta sker oftast inom en arbetsdag.

Skrolla till toppen

Kontakt os så kan vi komme i gang med Smartsign Display Manager

Morten Prang
International Sales Director

Denmark, Iceland, Faroe Islands, Germany, France, Netherlands, Austria

Eller udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Kontakt meg for å komme i gang med Smartsign.

Espen Gill Latham, Smartsign's Sales Manager, Norway

Espen Gill Latham

Sales Manager Norway

Eller fyll ut skjemaet, og vi kontakter deg.

Ota meihin yhteyttä aloittaaksesi Smartsign Display Manager

Antti Ilvonen

Pre-Sales Engineer Finland and Baltic states

Adress Suomi

Tai täytä lomake, otamme yhteyttä.

Boka en personlig demo av Smartsign Display Manager

Screensharing-web

Vi går igenom steg för steg hur du kan använda våra smarta lösningar för just dina behov. När du bokar en demo kontaktar vi dig och stämmer av vilka behov du har och bokar in en onlinedemo. Det här gör vi ofta direkt samma dag över nätet.

Den här webbplatsen använder cookies för att skapa en bra upplevelse för dig som användare.